Met de Being in Balance® technologie komen we snel bij de grondoorzaak en daarmee snel tot de kern van het probleem. 


DE HOLISTISCHE QUICKSCAN MET HULP VAN KWANTUMFYSICA

HOE ZOU HET ZIJN ALS:

 • Er een allesomvattend wetenschappelijk, medisch gecertificeerde methode bestond, die jou binnen anderhalf uur kan laten zien welke fysieke, mentale, emotionele stressoren zorgen voor klachten?
 • Je eindelijk, zonder een lang eliminatiedieet, een voedingslijst kon krijgen afgestemd op wat voor jouw lichaam energetisch helend of toxisch werkt?
 • Je niet meer op de gok allemaal supplementen hoeft te kopen, waarvan je eigenlijk niet zeker weet of ze wel of niet werken, of je ze überhaupt nodig hebt? 

 

Met de Europees gecertificeerde, wetenschappelijk onderbouwde Metavital Human TS technologie die ik gebruik bij de Being in Balance® coaching is dit allemaal mogelijk! Ik heb binnen anderhalf uur jouw grootste energielekkages van dit moment in kaart gebracht. Dé reden, waarom er stagnatie is in jouw lichaam, waar energie niet kan stromen, en waarom heling niet, of maar moeizaam kan plaatsvinden. Dit kunnen psycho-emotionele patronen, onbewuste beperkende imprints, voedingsmiddelen, gevoeligheden voor bepaalde stoffen, bacteriën en bijvoorbeeld elektromagnetische straling zijn. 

Met de scan zien wij ook wat je lichaam, orgaan wel nodig heeft. Bijvoorbeeld bepaalde voedingsstoffen, nutriënten, supplementen,  edelstenen, positieve affirmaties, helende frequenties etc. Geloof mij, ik was er erg sceptisch over, maar gezien mijn ervaringen en die van mijn klanten, is die scepticisme verdwenen.

Wil je meer lezen over deze methode en over mijn eigen scan? Dat kan hier. 

WAAROM BEING IN BALANCE®

Een keuze voor Being in Balance® heeft de volgende voordelen ten opzichte van conventionele coaching:

 • Resultaat: gemiddeld 40% stressreductie en prestatieverbetering.
 • Effectief: in relatief korte tijd, gemiddeld 5 sessies van 2 uur, wordt je gegarandeerd een betere versie van jezelf.
 • Meetbaar: geen coachingvorm ter wereld is in haar effecten zo goed meetbaar, zelfs tot in de kleinste details, als Being in Balance®. De progressie van de coachee is zichtbaar op het scherm.
 • Voordelig: Being in Balance® is bewust betaalbaar gemaakt zodat het toegankelijk is voor zo veel mogelijke professionals in organisaties. De prijs/kwaliteits verhouding is zeer gunstig.
 • Hoge ‘Net Promotor Score’: met een gemiddelde ‘net promotor score’ van 9,2 geven klanten aan erg enthousiast te zijn over Being in Balance®


Being in Balance® coaching biedt een holistische aanpak, aangezien er zowel op de mentale, fysieke als emotionele aspecten licht wordt geschenen. Iets waar je normaal gesproken wellicht 10 aparte therapeuten voor moet aflopen. Geen andere methode of technologie is hiertoe in staat.


WAAROM GELOOF IK ERIN?

Het helpt natuurlijk, dat m.n. in Duitsland waar men al veel verder is met information medicine, in huisartspraktijken en ziekenhuizen deze technologie al wordt toegepast. Ook had ik al in mijn vorige mail aangegeven, dat ik inderdaad geloof, dat wij uit energie/trilling bestaan, dat emoties hoge (helpend) en lage (niet-helpende = ziekmakende) frequenties hebben. Ik geloof in de wetenschap van kwantumfysica, hoe beyond het mijn mentale capaciteit ook is om het volledig te kunnen begrijpen. Dat wil niet nog zeggen, dat het er niet zo is. Ooit geloofden wij, dat de zon om de aarde draaide, dat de aarde plat was, ooit werd fotografie en film ook als magisch gezien.

Het is een kwestie van openstaan voor nieuwe dingen, en de onzekerheid, misschien zelfs angst ervoor, getriggerd vanuit het oerbrein los te laten. Dit breindeel van ons, houdt niet van nieuwe dingen en zal ertoe leiden, dat we met wantrouwen naar nieuwigheid kijken. Vooral onder stress.

Begreep ik het toen helemaal? Nee, maar ik was wel aan de opleiding begonnen. Waarom? Vanwege de resultaten van mijn scan. 

Er kwam namelijk artritis eruit (iets wat de medische wereld destijds pas na zes maanden kon vaststellen). Hoe weet hij dat??? 
Dat kan de technologie alleen maar laten zien, als het werkt. Je kan het namelijk op geen mogelijke manier be
invloeden/manipuleren, het is ook niet verbonden aan het internet. En er zit wetenschappelijke logica achter, namelijk: in de database zit 60 jaar aan onderzoek opgeslagen. Informatie over trillingsfrequentie van gezonde cellen, en (o.a.) van cellen aangetast door artritis, in alle schakeringen/mate van aanwezigheid ervan.

En, hoe o.a. het internet, wifi en mobiele telefonie werkt, hoe ik mensen van de andere kant van de wereld kan horen en zien, begrijp ik ook niet. Maar het weerhoudt mij er niet van om deze dingen te gebruiken.

WAT ZEGGEN ANDEREN?

Stuk voor stuk zijn mijn klanten verbaasd over de resultaten die uit de scan komen.

 • Dank je wel voor het hele fijne gesprek, het er veel aan gehad, leer mezelf beter kennen, dankzij jou.
 • Ik vond het heel verhelderend en heel prettig met jou. Het was toch erg persoonlijk en intiem. Het was goed voor mij om bepaalde dingen bevestigd te krijgen. 
 • Erg bijzonder hoe dit apparaat zo snel dingen kan meten en er herkenbare dingen uitkomen. Het zette mij zeker aan het denken en ik zou het anderen ook aanraden. Het heeft mij ook echt geraakt. 
 • Ik vond het heel waardevol. Fijn om zo een op maat eet-en voedingsadvies te krijgen, met ook een beeld bij welke nutriënten ik tekorten aan heb. Anders blijft het gissen. Helderheid hierin is goed. 
 • Voor iedereen die gezondheidsklachten heeft en nieuwsgierig is: zeker een aanrader!

 

De mooiste is toch deze, van een klant die ik drie keer heb gescand, dus eigenlijk in de vorm van een korter traject. Elke keer ook heb ik de organen die het nodig hadden gebalanceerd door de juiste frequenties via de koptelefoon het energieveld van de klant in te sturen:

 

"Ik heb zeker al 6 maanden veel last van de klachten behorend bij Long Covid-patiënt. Ik heb veel verschillende behandelingen geprobeerd sinds de diagnose van mijn aandoening. Van koud water training tot ademhalingsoefeningen, fysiotherapie en ergotherapie. Al deze behandelingen hadden enige invloed op de verbetering van mijn aandoening. Ze zorgden echter niet echt voor een doorbraak. Ik stond open om alles te proberen en Zsuzsi bood mij aan om QuickScans te doen. Tijdens de eerste sessie voelde ik al fysieke veranderingen in mijn lichaam, mijn houding en gedrag. Ik voelde echt dat er iets gebeurde. De dagen erna voelde ik me vrijer, ik kon harder en langer trainen en mijn hoofd werd helderder. De tweede sessie zette de vooruitgang voort en hielp me verder in de verbetering van mijn mentale en fysieke conditie. Weken later ben ik in staat om langere stukken te rijden, harder en langer te trainen, zonder een terugval of een episode van vermoeidheid zoals ik eerder wel meemaakte. Ik gebruik nu ook supplementen die gericht zijn op het versterken van het helingsproces, geadviseerd vanuit de technologie, en ik geloof dat deze ook bijdragen aan mijn voortdurende verbetering van Long Covid." - Anoniem

Weet dus dat het werkt, maar niet zonder jouw eigen inzet. Jij mag zelf aan de slag gaan met de adviezen die eruit komen. Bijvoorbeeld de voedingslijst gaan volgen, met positieve affirmaties aan de slag gaan om beperkende overtuigingen te doorbreken, bepaalde tekorten die er eventueel uitkomen gaan suppleren, naar de frequenties luisteren. Natuurlijk help ik je daarbij, en begeleid ik je. Wij gaan deze reis samen aan  :-) 

 

JOUW INVESTERING

Being in Balance® wordt beschouwd als een van de krachtigste coachingsvormen die op dit moment beschikbaar zijn. Geen ander coachingsvorm ter wereld gaat zo snel naar de essentie en is zo goed meetbaar op effectiviteit, zelfs tot in de kleinste details. Verder is deze technologie, de beste die er te vinden is.

Met de Oberon Pathfinder, een innovatieve diagnostische scan die gebruik maakt van biofotonen krijgen we ‘met de snelheid van het licht’ helder wat Jíj nodig hebtIedere persoon is namelijk uniek.

 

 • Je krijgt een eigen behandel en actieplan afgestemd op de fysieke, mentale, emotionele en spirituele uitdagingen waar jij nú voor staat.
 •  

 

Als gecertificeerd Being in Balance® Coach help ik je om helder inzicht te krijgen in de dieper liggende oorzaken van de klachten die je nu in je leven ervaart. Thema’s die al sinds je allerjongste levensjaren in jouw lichaam en leven een rol spelen komen aan het licht. Samen kijken we waar in jouw fysieke systeem krachtbronnen én energie-lekken schuilen. Je leert om je gezondheid actief bij te sturen met voeding, supplementen, de juiste mind-set, stress-regulatie technieken en nog veel meer. Alles precies op maat.

 

WAT KRIJG JE HIERVOOR?

 • In een sessie van 90 min. onderga je een uitgebreide body-mind scan op 90 miljard meetpunten in je lichaam. Je krijgt hiertoe een koptelefoon op die de trilling van biofotonen (licht) jouw energieveld in stuurt. De scan zelf duurt maar twee-en-een halve minuut!
 • Deze geavanceerde technologie geeft jou een helder beeld van jouw mentale, emotionele en fysieke balans en uitdagingen:
  • Je ontdekt welke organen het meest uit balans zijn, en wat daar de zeer waarschijnlijke achterliggende stressfactoren (voeding, straling, allergieën, micro-organisme, gebrek aan nutriënten etc.), verborgen patronen en belemmeringen kunnen zijn.
 • Ter plekke gaan wij meteen jouw organen most in need balanceren met helende frequenties en eventuele micro-organismen verzwakken.
 • Je gaat naar huis met:
  • Een voedingslijst helemaal toegeschreven op jouw lichaam/orgaan meest uit balans.
  • Lijst van gevoeligheden (kan ook zoiets zijn als elektromagnetische straling)  
  • Inzichten op jouw onbewuste beperkende overtuigingen en met helpende affirmaties.
 • Je ontvangt per mail o.a. helende frequenties voor het orgaan meeste uit balans, die jouw cellen, als je ernaar luistert, herinneren aan wat de gezonde frequenties zijn.
 • Inclusief een gesprek van een 30 min. ongeveer een week later, waar je nog je vragen kan stellen over de scan.

JOUW RESULTATEN OP EEN RIJ

Ben jij klaar voor de QuickScan “Een ‘low-cost-high speed’ sessie om snel in kaart te brengen, bewust te worden van je ‘innerlijke en externe saboteurs’?

   


  Wil je op de hoogte blijven?

  Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!