JE HOEFT HET NIET ALLEEN TE DOEN

Vraag jij jezelf af, of naast het reguliere behandeltraject bij artritis psoriatica, ook een andere route te bewandelen valt? Of misschien voel je het zelfs al intuïtief aan, dat het zo is.

En misschien heb je ook al enig onderzoek ernaar gedaan en dingen ontdekt. Dat, bijvoorbeeld voeding en leefstijl wél invloed hebben op het verloop van jouw aandoening.

Alleen weet je niet nog goed wat je met deze alternatieve benadering aan moet, hoe het op te pakken, of überhaupt welke adviezen op te volgen. Daarbij, de fysieke en mentale belasting van de aandoening en de sociale verplichtingen maken, dat je er eigenlijk ook niet de energie voor hebt om er eens goed in te duiken.

I have been there, done that. Ik heb mij ingelezen, geëxperimenteerd, opleidingen gevolgd en ik heb zo zelf ondertussen ondervonden wat wel of niet werkt. Voor mij, weliswaar, want ook dat is voor iedereen anders.

 Ik help je graag op weg! Maak daarvoor gebruik van de Back on Track sessie.
Een vrijblijvend korte coaching, gegarandeerd inclusief 3 gouden tips.

Ben je nog geen klant bij mij, maar wil je wel graag even wat kennis van mij aftappen, jouw uitdagingen aan mij voorleggen? Vraag dan gerust gratis en vrijblijvend een Back on Track sessie aan. Ik geef per maand 2 gratis weg ter waarde van € 77,-

Healthy food

BACK ON TRACK SESSIE IN HET KORT

Wat is het?

In feite is het een gratis coachingsgesprek van 30 minuten, waarbij ik jou help om de regie over jouw gezondheid in eigen handen te nemen.

Ik geef van deze sessies t.w.v. €77,- enkel twee per maand gratis weg. Dit maakt wel, dat de beschikbare plekken snel vol raken.

Hoe werkt het?

Ik stuur jou na jouw aanvraag een mail met daarin:

  • Een link naar een korte online vragenlijst, zodat ik mij kan voorbereiden op jouw situatie.
  • Een link waarmee je de sessie zelf kan inplannen.

Tijdens mijn voorbereiding en in ons gesprek gaan we na waar je nu staat, wat je al gedaan hebt en wat je het liefst zou willen bereiken.

Je krijgt sowieso 3 waardevolle tips van mij tijdens de sessie, zodat je zelf verder kunt. 

Het gesprek is online. De link naar de online omgeving ontvang je nadat je de sessie hebt ingepland. Het is, zoals je ziet, allemaal heel eenvoudig en laagdremepelig.

Wat levert dit jou op?

Je hebt niks te verliezen. Je investeert 30 minuten van je tijd in jezelf, waarna je allemaal tips in the pocket hebt die jou je leven lang zullen dienen. 

Des te eerder wij deze korte coachingsgesprek voeren, hoe sneller jij al de eerste resultaten kan gaan zien en voelen! Enkel allen al door deze tips op te gaan volgen. Net als dat bij mij en bij velen anderen voor jou het geval was. 

IN HET GESPREK KRIJG JE:

  • Inzicht in wat er in je lichaam in feite aan de hand is;

  • Laat ik je weten waarom er hoop is;

  • 3 gouden tips waarmee je je lijf de tools kan geven, zodat het de kans krijgt weer Back on Track te kunnen komen.


JA, IK KOM GRAAG IN AAMERKING VOOR DE BACK ON TRACK SESSIE 

Laat hieronder je gegevens achter en ik laat je zo snel mogelijk horen of jij geselecteerd bent. 

Aanvraag Back on Track sessie