HOE GAAN WIJ SAMEN TE WERK?

Ons traject bestaat uit meerdere gesprekken (afhankelijk van welk pakket je kiest). Het eerste gesprek van anderhalf uur, het intakegesprek, is misschien wel de belangrijkste; dit is waar alles begint! Daar nemen we dan ook goed de tijd voor.

Na ons intakegesprek analyseer ik jouw voedingspatroon en andere vitaliteits-aspecten. Deze analyse benut ik om  jouw eigen op maat gemaakte advies samen te stellen. In ons tweede gesprek lopen we samen door de resultaten en het advies heen. En zullen we in zo’n 40 tot 60 minuten samen die adviezen en inzichten in jouw dagelijks leven passen.

Hierna zal een aantal vervolggesprekken volgen (wederom, afhankelijk van jouw zoektocht, behoeften en gekozen pakket). Samen bespreken we hoe het integreren van de adviezen gaat, waar je tegen aanloopt, sturen we waar nodig bij en kan ik je adviseren op jouw eventuele andere hulpvragen. Via deze link kom je op de pagina waar ik het traject nader toelicht.

Dit traject draait om jou. Om jouw zoektocht naar wat goed is voor jou. Ik ben in deze reis jouw tijdelijke reisgenoot en sta je met expertise, advies en enthousiasme bij. Uiteindelijk laten we elkaar los, in de wetenschap dat jij het daarna alleen afkan.

Mocht je na het afsluiten van ons traject af en toe nog een even hulp nodig hebben, dan kan je altijd nog gebruik maken van de SoSuzi 15 minuten hotline. Heb je behoefte aan een langer adviesgesprek, dan kan dat met een intervisiegesprek. Klik hier voor een overzicht van alle mogelijkheden.


En weet; het online voeren van de gesprekken is natuurlijk ook mogelijk, maar ik zie jou net zo graag in de praktijk, of wandelend in het park of bos. Wat maar het beste werkt voor jou!


WAT MAG JE VERWACHTEN?

Wij gaan er samen voor! Jij kan een vol beroep doen op mijn kennis, kunde en ervaring(en). Ik zal je prikkelen, inspireren en aanmoedigen. Altijd met open blik en in volste vertrouwelijkheid.

Jij kiest steeds welke stappen jij wilt nemen. Je voelt jouw verantwoordelijkheid en neemt jouw regie. Ik vier jouw successen met jou mee én sta voor je klaar wanneer je vastloopt of als iets ergens een brug te ver (b)leek. En ik help je als je behoefte hebt aan concrete recepten en handvaten.

Soms zal onze reis confronterend zijn, maar altijd vanuit liefde en begrip. Onze relatie zal gebaseerd zijn op vertrouwen, respect en acceptatie.

 

 

Je mag verwachten dat ik als natuurvoedingsadviseur jou begeleid, voorzie van up-to-date kennis en advies, óók voor in de keuken. Doordat je steeds meer volwaardige voeding integreert in jouw dagelijks leven, bereik je het doel; jouw eventuele klachten aan te pakken en sterker in jouw lichaam en leven te staan. Dat is NutrEATious!

Jouw resultaat zal zijn dat je meer tot jezelf komt en lichaamsbewuster wordt. Je gaat je vitaler en gezonder voelen, bewust-gezond en heerlijk eten, én je draagt bij aan een betere wereld voor mens, dier, plant en aarde!

Klinkt goed? Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek! 


Je kan het! We hebben elkaar nog niet ontmoet, maar ik weet het zeker! Net zoals dit voor mij heeft gewerkt en het ook voor een steeds verder groeiende groep andere mensen doet. Ik ben er klaar voor, als jij dat ook bent.