NIEUW!!

Je kan bij NutrEATious ook kiezen voor het combipakket NutriPsych: hét nieuwe pakket voor mentale & lichamelijke aanpak naar een gezondere leefstijl. Twijfel je of dit bij jou past? Neem contact op met mij of met Lifeinmymind voor een gratis kennismakingsgesprek. 


COMBIPAKKET NutriPsych

Wat is het? 

Het nieuwe combipakket NutriPsych is het resultaat van het samenwerkingsverband tussen Lifeinmymind en NutrEATious. Met de kennis vanuit de psychologie biedt Lifeinmymind psychologenpraktijk mentale ondersteuning bij de voedings- en leefstijladviezen van NutrEATious om duurzame veranderingen te integreren in jouw hectische leven. Een uniek combipakket dus! 


Voor wie?

Voor diegenen die willen bouwen aan een gezondere leefstijl door beter te gaan eten, maar telkens weer terugvallen in dezelfde valkuilen en moeite hebben met het doorbreken van bepaalde patronen. Maar ook voor diegenen die ernaast in willen zetten op het gaan minderen of stoppen met alcohol-/drugsgebruik.


Welk resultaat mag je verwachten?

Een duurzame verandering die mentaal & lichamelijk voedt in plaats van leeghaalt. Met positieve effecten voor de korte & lange termijn!

Klik op het plaatje om te vergroten.

Hoe ziet het traject eruit?

Na de gezamenlijke intake met Lifeinmymind en NutrEATious volgen er nog 8 gesprekken, met telkens twee à drie weken tussen elk gesprek. Vier van deze duren anderhalf uur, waarbij de eerste 30 minuten bedoeld zijn om te zorgen dat iedereen op één lijn zit en om de voortgang te bespreken. In het volgende half uur ga je aan de slag met mij en bespreken wij meer in depth de voedings- en leefstijladviezen. Ik deel met jou mijn kennis zodat je begrijpt waarom bepaalde adviezen gegeven worden. In het laatste half uur bespreek je met Felicia van Lifeinmymind de mentale obstakels waar je tegen aan loopt en geeft zij jou opdrachten en oefeningen. Om bewust te worden van de redenen waarom dingen gebeuren en om uit deze vastgeroeste overtuigingen en patronen te kunnen stappen. De overige vier gesprekken bestaan uit twee gesprekken van ong. 40 tot max 60 minuten met mij en twee gesprekken van 60 minuten met Lifeinmymind. Een intensief traject, en dat ben jij waard!

Wat krijg je nog meer?

  • Persoonlijk, op maat gemaakt advies inclusief tips voor boeken en websites die voor jou van belang kunnen zijn.
  • Een TWEE WEKEN MEALPLAN (zo veel mogelijk seizoensgebonden) en aantal handige, makkelijke recepten die telkens passen in jouw persoonlijke adviezen en die aan jouw behoefte beantwoorden. Is bijvoorbeeld het ontbijt een uitdaging voor jou, dan zal ik jou  inspireren met lekkere en uitgebalanceerde recepten.
  • Onze volste aandacht en toewijding!

Een uniek pakket waarbij jij profiteert van kennis uit twee werelden en zo de beste begeleiding krijgt.


* Alle prijzen zijn vrijgesteld van BTW. Wat je ziet is dus het totale bedrag dat je in jezelf investeert. In termijnen betalen is mogelijk.

ACTIE: eerste 15 aanmeldingen t/m 15 januari 2023 krijgen 15% korting!

STEL NIET LANGER UIT EN KOM NU IN ACTIE VOOR JOUW GEZONDHEID!


Overige pakketten en diensten