Wat goed dat je erover nadenkt om een voedingstraject samen met mij aan te gaan! Zoals al aangegeven op de DIENSTEN & INVESTERING pagina is hulp en begeleiding geen overbodige luxe. Investeren in jezelf, betekent durven kiezen voor jezelf!

KIES JIJ VOOR JEZELF?

Zo ja, dan gaan wij samen een weg inslaan naar een natuurlijker, gezonder, meer duurzaam voedingspatroon en naar een vitalere en meer bewuste manier van leven. Goed voor jou en goed voor onze prachtige aarde. Een win-win situatie! En vergeet niet, als jij lekker in je vel zit, dan kan je makkelijker, vol energie, er ook zijn voor anderen, voor je familie en vrienden. Daarvoor is het wel noodzakelijk om eerst voor jezelf te zorgen. Als gediplomeerd Natuurvoedingsadviseur heb ik jou graag stap voor stap verder op weg naar de meest optimale jij!

IK KIJK UIT NAAR ONS TRAJECT!  


HOE GAAN WIJ SAMEN TE WERK?

Ons traject bestaat uit meerdere gesprekken (afhankelijk van welk pakket je kiest). Het eerste gesprek van anderhalf uur, het intakegesprek, is misschien wel de belangrijkste; dit is waar alles begint! Daar nemen we dan ook goed de tijd voor.

Na ons intakegesprek analyseer ik jouw voedingspatroon en andere vitaliteitsaspecten. Deze analyse benut ik om  jouw op maat gemaakte advies samen te stellen. In ons tweede gesprek bekijken we samen de resultaten en het advies. En zullen we in zo’n 40 tot 60 minuten samen die adviezen en inzichten in jouw dagelijks leven passen.

Hierna ontvang je bij het afnemen van een pakket een twee weken mealplan en zal een aantal vervolggesprekken volgen (afhankelijk van jouw zoektocht, behoeften en gekozen pakket). Samen bespreken we hoe het integreren van de adviezen gaat, waar je tegen aanloopt, sturen we waar nodig bij en kan ik je adviseren op jouw eventuele andere hulpvragen. Via deze link kom je op de pagina waar ik het traject nader toelicht.

Dit traject draait om jou. Om jouw zoektocht naar wat goed is voor jou. Ik ben in deze reis jouw tijdelijke reisgenote en sta je met expertise, advies en enthousiasme bij. Uiteindelijk laten we elkaar los, in de wetenschap dat jij het daarna alleen afkan.

Mocht je na het afsluiten van ons traject af en toe nog een even hulp nodig hebben, dan kan je altijd nog gebruik maken van de SOSuzi 15 minuten hotline. Heb je behoefte aan een langer gesprek, dan kan dat met een evaluatiegesprek. Klik hier voor een overzicht van alle mogelijkheden.


En weet; het online voeren van de gesprekken is natuurlijk ook mogelijk, maar ik zie jou net zo graag in de praktijk in
Den Haag of Rijswijk, of wandelend in het park of bos.
Wat maar het beste werkt voor jou!


WAAROM MET MIJ IN ZEE GAAN? 

Ik ben altijd al fan geweest van lekker eten en ik vond het ook altijd leuk om mijn oma en/of moeder te helpen in de keuken. Sinds mijn tienerjaren begon ik ook interesse te ontwikkelen voor wat gezonde voeding zou zijn, en lette ik erop dat ik zo veel mogelijk at waarvan men op dat moment zei dat het gezond was. Dus bijvoorbeeld magere producten in plaats van vol vette, volkoren brood in plaats van wit brood, superfoods als goji bessen/chia zaad, water in plaats van sapjes. Of volgde ik het Paleo dieet, daarna weer de raw food stroming en ik ging mee in het advies om elke twee uur te MOETEN eten, want dat houdt het metabolisme (de stofwisseling) lekker gaande en geloofde ik dat ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is en dat je dat dan ook z.s.m. na het opstaan MOET oppeuzelen enz. Maar ik at ook vrolijk mee op het werk als er taart was of als er koek/chocola werd uitgedeeld (gelukkig geen fan van snoep), bestelde ook 1x per week gezellig een loempia, in de bios at ik ook een zak M&M's en thuis bij de film gingen er ook wel een paar handenvol gebrande en vaak gezouten noten in. Want man, wat zijn die lekker zeg! HEERLIJK!

Alleen niet alles wat ik deed was even gezond, de wetenschap is ook op bepaalde dingen teruggekomen, en wat voor de één goed is, is niet per se goed voor de ander. Vooral niet als je al te kampen hebt met bepaalde uitdagingen op het gebied van je gezondheid, zoals ik. Wist ik veel! Nee, toen niet, maar nu wel! Laat mij jou helpen die ontdekkingstocht sneller en beter te verlopen, helpen te ontdekken wat bij jouw lichaam past, met de kennis die ik heb ontwikkeld als ervaringsdeskundige en met de opleidingen op zak. Zodat je bijvoorbeeld niet dingen onnodig laat staan, zoals ik, omdat anderen de ervaring hadden dat het hun klachten verergerde. Ik weet nu wat het lichaam nodig heeft en wat bijvoorbeeld mensen met een auto-immuunziekte of met darmklachten beter kunnen vervangen door andere voedingsmiddelen. Ik weet ondertussen ook hoe je met die voedingsmiddelen gewoon heerlijk kan koken, het is echt geen straf (zie foto's). Daarbij let ik zo veel mogelijk op de natuurvoedingscriteria (puur, vers, eerlijk, gevarieerd en biologisch/bio-dynamisch), maar ik weet ook dat dat niet altijd kan/lukt. En dat is prima! 


Kom je bij mij aan boord om je voedingspatroon eens onder de loep te nemen, eventuele klachten aan te pakken, met zo veel mogelijk aandacht voor natuurvoeding?


WAT MAG JE VERWACHTEN?

Wij gaan er samen voor! Jij kan een vol beroep doen op mijn kennis, kunde en ervaring(en). Ik zal je prikkelen, inspireren en aanmoedigen. Altijd met open blik en in volste vertrouwelijkheid.

Jij kiest steeds welke stappen jij wilt nemen. Je voelt jouw verantwoordelijkheid en neemt jouw regie. Ik vier jouw successen met jou mee én sta voor je klaar wanneer je vastloopt of als iets ergens een brug te ver lijkt. En ik help je als je behoefte hebt aan bepaalde recepten en handvaten.

Soms zal onze reis confronterend zijn, maar altijd vanuit liefde en begrip. Onze relatie zal gebaseerd zijn op vertrouwen, respect en acceptatie.

Je mag verwachten dat ik als natuurvoedingsadviseur jou begeleid, voorzie van up-to-date kennis en advies, óók voor in de keuken. Doordat je steeds meer volwaardige voeding integreert in jouw dagelijks leven, bereik je het doel: het aanpakken van eventuele klachten, sterker in het leven staan met een sterker lichaam. Dat is NutrEATious!

Jouw resultaat zal zijn dat je meer tot jezelf komt en lichaamsbewuster wordt, en eventuele klachten zullen verminderen of zelfs verdwijnen. Je gaat je vitaler en gezonder voelen, bewust-gezond en heerlijk eten, én je draagt bij aan een betere wereld voor mens, dier, plant en aarde!

 


VOORBEELDVRAGEN BIJ EEN AUTO-IMMUUNAANDOENING

  • Hoe ondersteun ik mijn immuunsysteem met voeding en leefstijl?
  • Ik heb een auto-immuunziekte. Kan ik met voeding en leefstijl mijn klachten verminderen (en wie weet wat nog meer)? (JA!)

* NB. Mocht uit jouw hulpvraag, ons kennismakingsgesprek, intakegesprek of verder in het traject blijken dat mijn kennis en kunde niet voldoende zijn om aan jouw hulpvraag te kunnen voldoen en een (medische) specialist, dan wel darmfloratherapeut wenselijk is, dan zal ik uiteraard dit aangeven. Ervaring leert wel dat aanpassingen in het voedingspatroon en leefstijl, vaak voldoende zijn om het herstellend vermogen van het lichaam te activeren en verbetering te bewerkstelligen. Graag vraag ik je aandacht voor de algemene voorwaarden


Je kan het! We hebben elkaar nog niet ontmoet, maar ik weet het zeker!
Net zoals dit voor mij heeft gewerkt en het ook voor een steeds verder groeiende groep andere mensen doet.
Ik ben er klaar voor, als jij dat ook bent. 


Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!