ONTVANG HET GRATIS Kerst E-receptenboek
Zodat je klachten niet verergeren en je dit jaar Kerst actiever en energieker kan beleven!

Decembermaand! Velen kijken er naar uit, kunnen niet wachten totdat het zover is, maar aan de andere kant, het gaat vaak ook gepaard met stress. En met veel suiker… en veel zeer bewerkte tarwehoudende voedingsmiddelen… veel (rood)vlees en überhaupt meer/veel eten… en zelfs meer binnenzetten en minder bewegen. Dus eigenlijk, als je er zo naar kijkt, een gevaarlijke maand, vooral voor mensen met auto-immuunziekten!

Met veel verleidingen en een grotere kans, dat klachten erger worden, gewrichtsontstekingen en/of psoriasis opeens opvlammen.

De combinatie stress, verkeerde voeding, weinig bewegen, dat is iets wat je niet wilt hebben. Wees hier bedacht op!

Velen denken ook, "Nu nog even doen wat ik wil, nu kan nog alles, vanaf januari ga ik het anders aanpakken, ga ik wel opletten". Maar als wij eerlijk zijn, dat lukt vaak misschien maar een paar weken.

En daarna terug bij af, maar wel met extra klachten, extra kilo’s en januari is vaak niet een erg stimulerende maand die energie geeft om iets op te gaan pakken. Dat maakt het extra lastig. No wonder, dat Blue Monday in januari valt. Een sombere maand voor veel mensen. Waar het lastig is om goede voornemens vol te houden. De Feestdagen zijn voorbij, en de zomer is nergens te bekennen.

DUS, KOM NU NOG LEKKER IN ACTIE! Door bijvoorbeeld wel zo te gaan eten, dat je lichaam daar blij van wordt, dat de ontstekingen verminderen of in ieder geval, dat de klachten niet erger worden. Ga wél elke dag naar buiten, kom in beweging.


Om je een handje te helpen, in ieder geval op het gebied van voeding, heb ik dit gratis Kerst E-receptenboek ontwikkeld. Zodat je de ontstekingen en daarmee de pijnen in toom kan houden. 

Gevolg: meer energie & meer genieten van de Kerstdagen.

Helemaal gratis voor jou om te downloaden! 


Aanvraag Gratis Kerst E-receptenboek


Feestelijke soep

Ontdek hoe je je ook kan gaan voelen na jouw Kerstdiners dit jaar. Het 14 pagina’s tellend E-receptenboek bevat:

  • Tips en uitleg over ontstekingsremmende ingrediënten.

  • Zowel vegetarische als veganistische gerechten. Maar ook is aan de flexitariër gedacht.

  • Natuurlijk ook verantwoorde, ontstekingsremmende recepten voor wat lekkers erbij (of als ontbijt 😊 ).

  • Een glutenvrij broodrecept en een paar recepten voor smeersels.

Als BONUS, informatie over het effect van alcohol, waar je met artritis psoriatica wel weet van zou moeten hebben.

Zoetigheid

Ik weet zeker, dat je met deze recepten:

  1. Niet al te veel tijd in de keuken hoeft te staan (wel gezellig, als je dat samen doet, zet swingende (Kerst)muziek op).
  2. Je na het eten niet vermoeid gaat voelen en je nog energie zal hebben om leuke dingen te gaan doen.
  3. Je niet bang hoeft te zijn om ontstekingen aan te wakkeren.

Want we gaan geen ontstekingsbevorderende dingen eten, zoals rood vlees, toetjes vol geraffineerde suiker en tarwe(gluten), geen kant-en-klare bewerkte producten, geen transvetten etc.

HET KOST JE HELEMAAL NIKS, EN JE GEEFT JEZELF HIERMEE
HET BESTE KERSTCADEAU DAT JE JEZELF MAAR KAN GEVEN.

Healthy food

Mijn Kerstgerechten zijn natuurlijk wel wat feestelijker dan anders (hoewel, als je ontstekingsremmend eet, ziet het eten er altijd feestelijk uit! Want je eet mee met de kleuren van de regenboog!), maar nog steeds zorg ik ervoor dat in ieder geval 80% ervan bijdraagt aan mijn gezondheid en niet ontstekingen aanwakkert. 

Dan weet ik zeker, dat ik tijdens Kerst lekker actief kan blijven, met mijn nichtje kan spelen, lange wandelingen kan maken etc. Ik gun jou dit ook!

Probeer het uit, ervaar, en heb je daarna de smaak te pakken gekregen? Misschien is mijn Back on Track sessie wel wat voor je.


Vraag het Kerst E-receptenboek dus snel aan (zodat je direct aan de slag kan gaan met je boodschappenlijst 😊).
Je ontvangt het direct in jouw mailbox. Overigens, deze maaltijden kan je ook prima als lunch nuttigen!