ONTVANG DE GRATIS Mini E-Mailtraining
'3 TIPS VOOR MINDER GEWRICHTSPIJN BIJ ARTRITIS PSORIATICA'

Wat ik zelf het meest vervelende vond, en ik denk dat dit voor iedereen wel geldt, zijn de gewrichtspijnen. Niet alleen doet het echt ontzettend veel pijn, een pijn die anderen nooit zullen kunnen begrijpen, maar het beperkt je ook nog eens zo in jouw dagelijkse leven. Natuurlijk is er allemaal medicatie om de pijn sterk te verlichten, en hoe fijn dat het er is! Echter, die medicatie is belastend voor je lichaam. Vooral je lever heeft het zwaar te verduren, want het ziet die medicatie als gif en zal het dus je lichaam willen ontgiften. Aangezien je lever nog wel meer dan 500 andere taken heeft, is het van belang om ervoor te zorgen, dat het ook energie overhoudt voor die andere taken. Energie (net als geld), kan je maar één keer uitgeven.


Daarom wil ik graag deze tips jullie gratis aanbieden.
Zodat de ontstekingen en daarmee de pijnen zullen verminderen.

Gevolg: minder beperkingen & meer genieten van het leven.

Met bijkomende voordeel: minder pijnstillers!


Aanvraag Gratis Mini E-Mailtraining '3 tips voor minder gewrichtspijn bij Artritis Psoriatica'


Ontdek hoe je zelf aan de slag kan en invloed uit kan oefenen op de (intensiteit) van de pijnen.

  • Met 3 bewezen tips (eigenlijk de 3 belangrijkste pijlers)

  • Korte theorie achter deze tips voor bewustwording

  • Aangevuld met praktische en direct toepasbare tips & trucks waarmee het volhouden van de 3 pijlers mogelijk wordt.

Als extraatje, een natuurlijke pijnstiller, zonder bijwerkingen, inclusief een recept!

HET KOST JE HELEMAAL NIKS, EN JE DOET JEZELF HIERMEE EEN GROOT CADEAU. 

Voel je, dat het tijd wordt voor een meer natuurlijke aanpak? Zie je jouw toekomst somber in, met alleen maar nog meer (andere) medicatie, met bijkomende klachten, daardoor nog minder sociale contacten en evenementen waar je aan deel kan nemen? Je komt in een neerwaartse vicieuze cirkel terecht... Doorbreek het!

 

Ontdek zelf wat deze tips voor je kunnen betekenen. Minder pijn, minder beperking, meer leven, meer energie, beter slapen. En door al deze punten, ga je ook beter in je vel zitten, de zon gaat weer voor je schijnen.

Wil je dit? Dan is dit een waardevol hulpmiddel, dat je steeds opnieuw kunt raadplegen.

Healthy food

Ik heb zelf deze tips, de drie belangrijkste tips voor minder klachten, toegepast. Het verbaast mij nog steeds hoe snel het effect heeft gehad bij mij. En ik ben niet de enige!

Ik gun jou ook deze ervaring! Zodat je niet meer gevangen blijft zitten vanwege de pijnen en wat het ook mentaal met je doet.

Zodat je weer kan genieten van het leven, met familie en vrienden, met beweging, en met een positief (zelf)beeld van jouw toekomst.

Daarom heb ik speciaal voor jou deze 3 belangrijke tips, pijlers voor zelfheling, gebundeld. Zodat jij die eenvoudig direct kunt toepassen. Vraag het dus snel aan, je ontvangt het direct in jouw mailbox.