Voor organisaties ben ik er ook!

Ik heb 17 jaar in loondienst gewerkt, ik ken die werkdruk, en de stress, dat het vaak oplevert. Hoe gezellig het ook voor de rest is met de collega's. Ik zet mij dan ook daarom voor zakelijke klanten graag in als het gaat om het verhogen van de gezondheid van de werknemers en het werkgeluk.

Heb jij ook het beste voor met je medewerkers en wil je hen inspireren een stap te zetten naar meer stressbestendigheid? De juiste, ondersteunende voeding en leefstijl zijn zeer belangrijke factoren om dat te kunnen bereiken.  

Neem contact met mij op voor de mogelijkheden. Je zal zien dat je collega's zich beter in hun vel gaan voelen en zich meer met elkaar gaan verbinden. Daardoor neemt het werkplezier toe en het ziekteverzuim af.

ZO PLUK OOK JIJ, DE WERKGEVER ER DE VRUCHTEN VAN!


Workshop Boost je Werkgeluk

Geef jouw medewerkers de regie over hun eigen welzijn in handen!
Deze interactieve workshop biedt concrete en waardevolle handvatten om dit te bereiken.

 

🔍 Wat?
Leer dat mentaal welzijn begint bij fysiek welzijn - het is pure biologie! - Krijg daarbij inzicht in wat energie geeft en wat energie kost, en wat je met deze kennis kan doen.

🎯 Hoe?
Geen droge biologieles, maar een interactieve workshop vol eye-openers en praktische tools.

💡 Waarom zou je deze workshop willen hebben?
Kennis is macht! Met deze inzichten hebben jouw medewerkers de sleutel tot hun eigen welzijn in handen.

🌐 Wil je weten hoe we deze workshop op maat kunnen aanbieden binnen jouw organisatie? Neem dan contact met ons op. Maatwerk maakt het verschil!


Week van de Werkstress

Deze workshop bied ik aan, in samenwerking met Vitaloog Monique Schuit. Wij benaderen in deze workshop stress en werkgeluk, vanuit onze respectievelijke expertises. Lijkt je dit wat voor jouw organisatie, laat het ons weten! Natuurlijk kan het ook buiten de Week van de Werkstress om. 

Wij wensen jou en je team een gelukkige, productieve werkomgeving, want gelukkige mensen... nou ja, die bereiken geweldige dingen!