Minder klachten met een wetenschappelijk onderbouwde aanpak

 • Je bent echt klaar met die pijnen in je lichaam. Niemand begrijpt wat jij voelt en van buiten is het niet aan jou te zien. Het is niet zo dat je een been hebt gebroken ofzo. 
 • Slapen gaat ook niet fijn, door die pijnen, maar ook vanwege gedachten over morgen. Je bent bang... Die onzekerheid is killing!
 • Ondertussen neemt de vermoeidheid maar toe. Door slaapgebrek, door de pijnen, doordat je mentaal het ook niet meer zo fijn hebt.
 • Helaas ervaar je ook bijwerkingen van de medicatie. Al is het alleen maar, dat het jou uitput. Je voelt, dat hoewel het helpt, het je lichaam ook belast. Je hebt er een haat-liefde verhouding mee. Kon je maar minderen. Je bent hier te jong voor!

De aandoening geeft je zo veel mentale en lichamelijke stress. Je wilt zo graag terug naar hoe het was. 

Wat als het mogelijk zou zijn, om de pijnen te verminderen...

...zodat je beter kan slapen, en met meer energie wakker kan worden?

Wat als je eraan kon proeven, dat "alleen maar meer medicatie" toch niet jouw toekomst wordt.

Kon iemand jou maar bij de hand nemen en helpen. Je hebt zelf noch de kracht, noch de ruimte in je hoofd om het helemaal uit te gaan zitten vogelen. 

Stel je zo'n dag voor!

Je wordt wakker en realiseert je, dat je eigenlijk prima hebt geslapen en je voelt bijna geen pijn. Wat een begin van de dag!

Vol enthousiasme besluit je een rondje rustig te gaan wandelen. Al gauw merk je, dat het goed gaat, en besluit een groter rondje te gaan lopen. Wat heb je het gewoon kunnen wandelen gemist! 

Thuisgekomen bel je je beste vriendin en vertelt haar, dat je zin hebt om vanavond eindelijk weer iets buiten de deur te gaan doen. Je hebt een heerlijke onbezorgde avond. Je hebt lang niet meer zo voluit kunnen lachen en genieten!

De dag erna, ervaar je wat meer pijntjes, maar die vallen reuze mee en trekken snel weg. Hoera! En je vraagt je af, wat je aangepaste voedings-en leefstijl nog meer in petto heeft en of, als jij doorzet, je misschien wel de medicatie zou mogen minderen...

Na 6 sessies kan deze dag jouw realiteit worden!


Na twee weken merkte ik al dat ik mij beter voelde.

Door de kennis die Zsuzsi deelt, heb ik mijn eetpatroon verbeterd en mijn leefstijl aangepast. Na twee weken merkte ik al dat ik mij beter voelde. Ik kies nu bewust voor dingen met groente, en ik drink ook meer water en thee, geen chocomelk meer. Zsuzsi kan zich goed inleven in jou, is prettig om mee te praten, toont oprechte interesse, heeft veel kennis en komt met bruikbare adviezen / tips op het gebied van voeding, maar ook over je levensstijl. – SUZANWAT MAG JE VERWACHTEN?

Blijvend veranderen lukt vaak niet van de ene op de andere dag. Daar is echt een gigantisch groot doorzettingsvermogen en veel wilskracht voor nodig. Hoe fijn als je daarin wordt begeleid door iemand die weet wat je doormaakt, jou steunt, naar je luistert en die je  inspireert om door te gaan.

Daarom ontvang je in dit traject: 

 • 1-OP-1 hulp en begeleiding. 

En dat is geen overbodige luxe. Want iedereen is anders, elk lichaam is anders, en daarmee is elke aanpak anders. Dit betekent:

Zes sessies

Verdeeld over ongeveer 4 maanden.

Mijn volledige aandacht en toewijding voor jou en jou alleen!! 

 • Ook wanneer wij geen afspraak hebben, mag je mij mailen of appen. Hoe fijn, je hoeft dan nooit te wachten tot de volgende afspraak!
 • Persoonlijke, op maat gemaakte adviezen op het gebied van:

Voeding: ontstekingremmende recepten die het lichaam geven wat het nodig heeft.

 • Het zijn handige, makkelijke recepten + mealplans die aan jouw behoefte beantwoorden. Zo kan je zonder stress en zonder dat het jou extra energie kost gaan koken. 

Leefstijl: stress en stilzitten zijn grote instandhouders en triggers van de aandoening. 

 • Wij gaan je stressoren identificeren en aanpakken; er komt meer kalmte in jouw hoofd en lichaam, waardoor het lichaam de kans krijgt om processen beter te laten verlopen. Processen die nu uit balans zijn en bijdragen aan de aandoening.  

 • Je komt in beweging op een manier, dat bij jou past. Je gaat ervaren, dat je meer kan dan je denkt!

Suppletie: ziekten in het algemeen vragen sowieso om meer voedingsstoffen.

 • Bij medicatiegebruik ontstaan makkelijk tekorten. Dit, omdat het lichaam voedingsstoffen nodig heeft om de medicatie af te breken. Bij artritis psoriatica moet echt de ontsteking omlaag en de ontstekingsgevoeligheid laag blijven. En dan is het prettig als er ook hulp is in de vorm van NATUURLIJKE suppletie die daarin voorziet. Helaas, valt het uit voeding alleen niet altijd even goed te halen. Juist, omdat de vertering en opname bij artritis psoriatica in veruit de meeste gevallen niet optimaal verloopt. 
1 op 1 traject bij artritis psoriatica

  Eén van de grootste uitdagingen is het veranderen van voedings-en leefstijlgewoonten, eetpatronen en het loslaten van bepaalde overtuigingen. Ik ben van mening, dat dat enkel lukt als:

  1. Jij je bewust bent van het effect van voeding en leefstijl op jouw gezondheid en op het welzijn van alles en iedereen om je heen;
  2. Je de reden goed voor ogen hebt en houdt waarom je dit wilt en doet;
  3. Je hulp en begeleiding krijgt, vooral tijdens de perioden als het wat minder met je gaat.

   

  Met dit traject bied ik die hulp, handvaten en ondersteuning, vanuit up-to-date kennis en eigen ervaring. 


  Ik voel dat mijn lichaam sterker is geworden, beter gevoed is en dat dingen aan het veranderen zijn

  Ik ben nu 4 weken met de voedingsadviezen van Zsuzsi bezig en ik ervaar nu al veel meer energie, geen dips meer in de middag, en minder trek in snaaien en tussendoortjes. Ik ben dan zelfs een beetje afgevallen. Ook na het sporten heb ik nog gewoon energie. En erg fijn, ik heb geen last meer van koude vingers en tenen! Dit heb ik nog nooit eerder ervaren! Verder ben ik minder opgeblazen en kan ik zonder problemen, zonder cravings en hangry te worden, een maaltijd overslaan. Wat een rust! Over het verminderen van gewrichtspijnen kan ik niet veel zeggen, want dankzij de medicatie had ik daar al een tijdje geen last meer van. Maar ik voel dat mijn lichaam sterker is geworden, beter gevoed is en dat dingen aan het veranderen zijn. Het kan niet anders zijn, dan dat dit ook effect heeft op de activiteit van de artritis.– ANONIEM


  JOUW RESULTAAT

  Als je met de leefstijl en voedingsadviezen goed aan de slag bent gegaan, dan kan het niet anders zijn, dan dat je resultaten gaat zien wat betreft jouw klachten. Hoeveel en hoe snel, is natuurlijk afhankelijk van jouw inzet en doorzettingsvermogen. 

  Na dit traject: 

  • Weet je precies welke voeding baat en welke schaadt, zodat je zelf steeds daarin een bewuste keuze kan maken.
  • Heb je genoeg kennis verkregen, waardoor je beter begrijpt hoe het lichaam werkt en waarom bepaalde dingen in zowel voeding als leefstijl voor je of tegen je werken. 
  • Weet je welke natuurlijke supplementen voor jou van belang zijn. En je begrijpt de reden waarom. 
  • Voel je jouw energie steeds meer toenemen, omdat je beter slaapt en jouw lichaam zowel fysiek als mentaal voedt met helpende factoren. 
  • Snap je waar bij jou de triggers zitten, en heb je strategieën in je broekzak waarmee je langzaam maar zeker de meeste triggers kan doen verminderen of hebt geleerd hoe anders op de triggers te reageren.
  • Beschik je over vaardigheden om met natuurlijke producten lekkere en gezonde maaltijden op tafel te kunnen toveren. 
  • Kan je steeds meer doen wat je leuk vindt! Ook dit zal jou energie en vreugde geven. 

  Mijn doel is om ervoor te zorgen,
  dat jij uiteindelijk letterlijk en figuurlijk
  op je eigen benen kan staan. 


  WAAROM MET MIJ IN ZEE GAAN? 

  Ik leef nu al 3 jaar zonder pijn, zonder actieve ontstekingen (en zonder medicatie). Mijn eerste stap was het aanpassen van de voeding, en hoe snel ik verschil merkte vond ik echt verbazingwekkend! In de jaren die volgden, ging ik mij steeds meer inlezen en verdiepen, op zoek naar alle aspecten die een rol kunnen spelen bij het ontstaan van artritis psoriatica. Stress en darmgezondheid bleken twee hoofdrolspelers te zijn. Om nog meer erover te begrijpen heb ik ook Toegepaste Stressologie en diverse nascholingen over darmgezondheid gevolgd. Veel van wat ik geleerd heb, pas ik toe in mijn eigen leven, met resultaat. Daarmee ben ik niet alleen een ervaringsdeskundige op het gebied van de aandoening zelf, maar ook in het toepassen van de verschillende methodes. Wel zo fijn, als je iemand voor je neus hebt zitten, die zelf ook doet, wat zij jou adviseert. Zo kan ik jou vanuit begrip, ervaring, gedrevenheid en wetenschappelijke onderbouwing optimaal helpen.

   

  Zodat jij, net als ik, kan ervaren dat het mogelijk is de vicieuze cirkel te doorbreken.

  En weet; het online voeren van de gesprekken is natuurlijk ook mogelijk, maar ik zie jou net zo graag in de praktijk in
  Rijswijk, of wandelend in Rijswijk in het park of het bos.
  Wat maar het beste werkt voor jou!


  De op maat samengestelde adviezen voor zowel voeding als leefstijl, en lekkere recepten van Zsuzsi hebben in korte tijd de klachten doen minderen. Ik ben benieuwd wat de toekomst verder gaat brengen!

  In mijn zoektocht naar wat ik zelf kon doen, las ik dat voeding en leefstijl een verschil konden maken. Algauw klopte ik bij Zsuzsi aan. Zij gaf mij veel vertrouwen door de tijd te nemen en doelgericht aan de slag te gaan met adviezen op maat. Vooral het feit dat Zsuzsi ervaringsdeskundige is en al zoveel geëxperimenteerd heeft met voeding gaf mij veel vertrouwen in haar. Bovendien is zij een enorm empathisch persoon. Je voelt dat zij jou oprecht wil helpen. De op maat samengestelde adviezen voor zowel voeding als leefstijl, en lekkere recepten van Zsuzsi hebben in korte tijd de klachten doen minderen. Ik ben benieuwd wat de toekomst verder gaat brengen!  -   NATALIE  JOUW INVESTERNIG

  En nu hoor ik je al denken: Super gaaf, dit wil ik zeker een kans geven… maar wat kost dat?

  Bedenk, dat je gaat investeren in je gezondheid. Als je deze aandoening hebt, dan heb je waarschijnlijk net als ik ontdekt, dat jouw gezondheid jouw meest waardevolle goed is. En heb je waarschijnlijk al talloze keren tegen jezelf gezegd, "Ik zou er alles voor over hebben, om weer gezond te zijn en van de pijnen af te zijn". Ik heb dit in ieder geval wel gehad. Dus...

  Om met de investering in tijd te beginnen: je zal in de keuken sowieso elke dag hiermee bezig zijn. Maar het zal je steeds makkelijker afgaan. Onze sessies duren 1 uur, de eerste anderhalf uur. Je gaat ook wekelijks aan de slag met het creëren van bewustwording, om jouw patronen en stressoren te ontdekken en daarna, om erin verandering aan te brengen. Het is natuurlijk ook de bedoeling dat je dagelijks wat aan beweging doet. Beweeg je al, dan zal je hier geen extra tijd in hoeven te investeren.

  De investering in de vorm van bedankbriefjes, zodat JIJ de heft over jouw gezondheid in eigen handen kan nemen, bedraagt €497,- als je in één keer betaalt. Je kunt ook kiezen voor 3 termijnen van €166,-*.


  Investeren in jezelf, betekent durven kiezen voor jezelf!

  * Alle prijzen zijn vrijgesteld van BTW. Wat je ziet is dus het totale bedrag dat je in jezelf investeert. Betaal je in 1x, dan ontvang je €15,-  korting. 

  Meld je aan via dit formulier.


  IK KIJK UIT NAAR ONS TRAJECT!  


  Je kan het! We hebben elkaar nog niet ontmoet, maar ik weet het zeker!
  Net zoals dit voor mij heeft gewerkt en het ook voor een steeds verder groeiende groep andere mensen doet.


  Ik ben er klaar voor, als jij dat ook bent. 


  Wil je regelmatig tips en inspiratie ontvangen?

  Schrijf je dan in voor de inspiratiemails.