Van FARMACEUTICA naar INFOCEUTICA. Ga je mee?


Met de Being in Balance technologie komen we snel bij de grondoorzaak en daarmee snel tot de kern van het probleem. 


Bij Being in Balance coaching maak ik gebruik van een zeer geavanceerde, unieke, wetenschappelijk onderbouwde technologie (gebaseerd op 50 jaar onderzoek), in heel Europa reeds medisch erkend. In Duitsland wordt het al een tijd toegepast bij een alsmaar groeiend aantal huisartsen en ziekenhuizen.

Met behulp van deze speciale technologie wordt het lichaam op kwantum fysisch niveau in kaart gebracht. Met andere woorden: de trillingen van elke cel en elk orgaanDit kan, omdat wij uit energie (= beweging, trilling) bestaan. Dit gegeven is reeds bewezen en algemeen erkend. In elke cel van jouw lichaam trillen dus moleculen en atomen met elke een eigen unieke frequentie. In de kern van de atomen bevindt zich 1) een fysieke structuur 2) vibrerende energie. Deze onzichtbare energiegolven communiceren de hele dag door met elkaar, in je hele lijf en met energievelden om je heen. Vandaar ook, dat je vaak kan voelen wanneer de sfeer ergens niet goed is, of als je in een ruimte komt waar de mensen daarvoor geen fijne meeting hebben gehad, zullen wij maar zeggen. Dit verklaart ook hoe het mogelijk is, dat zo veel processen in het lichaam zo ontzettend snel plaats kunnen vinden. Want deze communicatie gaat met de snelheid van licht. Letterlijk, omdat deze energiegolven bestaan echt uit licht (biofotonen). Licht, dat wij niet kunnen zien, maar speciaal meetapparatuur wel.


WAAROM IS DIT INFORMATION MEDICINE?

Omdat deze de golven (waar trillingen uit bestaan) energie en daarmee informatie dragen. Informatie over de frequentie, golflengte en amplitude. Deze parameters bij elkaar, gekoppeld aan informatie van 50 jaar onderzoek over gezonde/ongezonde trillingen van o.a. cellen/weefsels, voeding, emoties, laten zien/informeren ons, waar er disbalans is en welke voeding bijv. energetisch de juiste trilling heeft om de disbalans te helpen neutraliseren. Om weer balans te brengen. Vandaar ook de naam: “Being in Balance Methode”.

Ik kan mij voorstellen, dat dit nu allemaal ingewikkeld klinkt, het gaat hier tenslotte om kwantumfysica en dat is geen makkelijke koek.

In ieder geval, door o.a. stress, voeding, niet genoeg bewegen, onbewuste beperkende overtuigingen, vastgezette emoties kunnen deze trillingen verstoord raken. Dit kun je met deze technologie meten, waarna er bijvoorbeeld een voedingslijst wordt verkregen, die is afgestemd op wat jouw lichaam, jouw orgaan, dat het meeste uit balans is, nodig heeft. Echt op maat dus, dit in tegenstelling tot de farmaceutica, waar medicatie voor iedereen eigenlijk dezelfde samenstelling heeft.

Ook blijkt uit de informatie die terugkomt (dus uit de frequentie), welke emoties en overtuigingen daar zeer waarschijnlijk een rol spelen (emoties hebben ook hun eigen frequentie, zijn ook energie). Waar energie niet stroomt, is er sprake van een blokkade, en die blokkade zit genezing in de weg.


Door o.a. stress, voeding, niet genoeg bewegen, onbewuste beperkende overtuigingen, vastgezette emoties kunnen de trillingen van cellen verstoord raken. Deze verstoringen kunnen, indien niet aangepakt, leiden tot klachten, en uiteindelijk tot ziekten.


MIJN EIGEN ERVARING

Ik had in het begin zelf er erg veel twijfels/vraagtekens/opmerkingen, het klonk als too good to be true, met een beetje hocus pocus. Maar mijn interesse was gewekt en nieuwsgierig dat ik ben, heb ik van tevoren daarom ook heel veel vragen gesteld en het een en ander onderzocht. Want jeetje, als zelfs een (Nederlandse) arts die ik heel hoog heb zitten met deze technologie werkt en hele mooie resultaten behaalt bij stellen met een kinderwens, waarbij het moeilijk gaat (slagingspercentage is 80%), dan zit hier zeker muziek in. Hoe gaaf zou dit voor mijn klanten zijn om in te kunnen zetten en veel gerichter aan de slag te kunnen gaan en sneller betere resultaten te kunnen behalen. Met andere woorden, ik was enorm getriggerd en ik heb daarom zelfs twee uur in de auto gezeten (en 2 uur terug) om zelf te kunnen ervaren wat men precies bedoelt met information medicine en hoe dit dan werkt. I was blown away!

Begreep ik het toen helemaal? Nee, maar ik was wel aan de opleiding begonnen. Waarom? Vanwege de resultaten van mijn scan. 

En, hoe o.a. het internet, wifi en mobiele telefonie werkt, hoe ik mensen van de andere kant van de wereld kan horen en zien, begrijp ik ook niet. Maar het weerhoudt mij er niet van om deze dingen te gebruiken.

MIJN SCAN

Toen ik de scan deed, die je met geen mogelijkheid kan beïnvloeden en manipuleren, kwam artritis eruit. (Iets wat de medische wereld destijds pas na zes maanden kon vaststellen). Hoe weet hij dat???

 

Dat kan de technologie alleen maar laten zien, als het werkt. En er zit wetenschappelijke logica achter, namelijk: in de database zit 50 jaar aan onderzoek opgeslagen. Informatie over trillingsfrequentie van gezonde cellen, en (o.a.) van cellen aangetast door artritis, in alle schakeringen/mate van aanwezigheid ervan. 

 

Wat betekent dit voor mij?

Dit is mijn eigen scan. Je kan hier zien, dat de aanwezigheid van de frequentie van artritis gevonden is

 
  1. De technologie werkt;
  2. Het zit nog in mijn energieveld, ook al heb ik fysiek geen last. Conclusie: mijn voedings-en leefstijl blijven volgen;
  3. De geadviseerde voedingslijst aanhouden (gelukkig verschilt het niet heel veel met hoe ik al at) ;
  4. Luisteren naar de frequenties gekoppeld aan artritis en gezonde gewrichten, die uit de database van deze technologie komen . Dit doe ik dan ook netjes 😊

 

WAT ZEGGEN ANDEREN?

Stuk voor stuk zijn mijn klanten verbaasd over de resultaten die uit de scan komen.

  • Dank je wel voor het hele fijne gesprek, het er veel aan gehad, leer mezelf beter kennen, dankzij jou.
  • Ik vond het heel verhelderend en heel prettig met jou. Het was toch erg persoonlijk en intiem. Het was goed voor mij om bepaalde dingen bevestigd te krijgen. 
  • Erg bijzonder hoe dit apparaat zo snel dingen kan meten en er herkenbare dingen uitkomen. Het zette mij zeker aan het denken en ik zou het anderen ook aanraden. Het heeft mij ook echt geraakt. 
  • Ik vond het heel waardevol. Fijn om zo een op maat eet-en voedingsadvies te krijgen, met ook een beeld bij welke nutriënten ik tekorten aan heb. Anders blijft het gissen. Helderheid hierin is goed. 
  • Voor iedereen die gezondheidsklachten heeft en nieuwsgierig is: zeker een aanrader!

 

De mooiste is toch deze, van een klant die ik drie keer heb gescand, dus eigenlijk in de vorm van een korter traject. Elke keer ook heb ik de organen die het nodig hadden gebalanceerd door de juiste frequenties via de koptelefoon het energieveld van de klant in te sturen:

"Ik heb zeker al 6 maanden veel last van de klachten behorend bij Long Covid-patiënt. Ik heb veel verschillende behandelingen geprobeerd sinds de diagnose van mijn aandoening. Van koud water training tot ademhalingsoefeningen, fysiotherapie en ergotherapie. Al deze behandelingen hadden enige invloed op de verbetering van mijn aandoening. Ze zorgden echter niet echt voor een doorbraak. Ik stond open om alles te proberen en Zsuzsi bood mij aan om QuickScans te doen. Tijdens de eerste sessie voelde ik al fysieke veranderingen in mijn lichaam, mijn houding en gedrag. Ik voelde echt dat er iets gebeurde. De dagen erna voelde ik me vrijer, ik kon harder en langer trainen en mijn hoofd werd helderder. De tweede sessie zette de vooruitgang voort en hielp me verder in de verbetering van mijn mentale en fysieke conditie. Weken later ben ik in staat om langere stukken te rijden, harder en langer te trainen, zonder een terugval of een episode van vermoeidheid zoals ik eerder wel meemaakte. Ik gebruik nu ook supplementen die gericht zijn op het versterken van het helingsproces, geadviseerd vanuit de technologie, en ik geloof dat deze ook bijdragen aan mijn voortdurende verbetering van Long Covid." - Anoniem

Weet dus dat het werkt, maar niet zonder jouw eigen inzet. Jij mag zelf aan de slag gaan met de adviezen die eruit komen. Bijvoorbeeld de voedingslijst gaan volgen, met positieve affirmaties aan de slag gaan om beperkende overtuigingen te doorbreken, bepaalde tekorten die er eventueel uitkomen gaan suppleren, naar de frequenties luisteren. Natuurlijk help ik je daarbij, en begeleid ik je. Wij gaan deze reis samen aan  :-) 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.