JE BENT HIER BELAND, OMDAT JE WILT WETEN HOE IK JOU KAN HELPEN. 

Want je voelt nu aan alles, dat het tijd wordt om je gezondheid serieus te nemen.
Hoe mooi, dat je voor jezelf durft te kiezen!

LEER IN ZES SESSIES:

  • Hoe je beter voor jezelf kan zorgen;

  • Welke voeding je lichaam eigenlijk nodig heeft, met name in een stressvolle omgeving;

  • Hoe je in je drukke baan/leven toch elke dag weer rust kan brengen.

Healthy food

RESULTAAT 

Je weet wat mensenvoeding is en begrijpt wat de effecten zijn van niet-mensenvoeding. Vanuit deze bewustwording maak jij jouw keuzes. Je weet hoe om te gaan met eventuele terugvalmomenten, je staat niet meer voor verrassingen. Je hebt genoeg kennis in huis om door te gaan met dit, bij jou passend gezond voedingspatroon en leefstijl. Je wilt ook niet meer anders, nu je ervaren hebt wat het met jouw fysieke en mentale gezondheid doet en dat het eigenlijk helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn.


Je voelt je duidelijk gezonder, energieker, gelukkiger en rustiger. 
Met positieve effecten voor de korte & lange termijn! 


WAAROM PAST DIT AANBOD BIJ JOU?

  • Je hebt het druk en wilt graag praktische handvatten.

  • Die makkelijk te implementeren zijn.

  • Die perfect passen in jouw (gezins)situatie. 

MIJN AANPAK, BESTAANDE UIT ZES SESSIES PAST PERFECT BIJ JOUW BEHOEFTEN

1. Vaststellen uitgangspunt en Start

Na deze eerste sessie ga jij al naar huis met een aantal praktische tips, waarmee je alvast aan de slag mag gaan. Je nieuwsgierigheid is geprikkeld en je bent gemotiveerd om door te gaan. 

2. De eerste concrete stappen (ongeveer 1 week later)

Je hebt je kennis en bewustwording omtrent gezondheid en de invloed van voeding en leefstijl hierop vergroot. Gegarandeerd met eye openers!  

Je maakt daarom nu al veel meer overwogen voedingskeuzes. Ook ben je een aantal, op dit moment bij jou passende, haalbare adviezen rijker, inclusief recepten. 

Je weet hoe je gezonde emergency food vindt in de supermarkt. Tevens heb je een mooie verzameling aan recepten voor voedende tussendoortjes ontvangen. Voor als de lunch/avondeten er echt even inschiet, omdat je onverwachts klaar moet staan voor bijvoorbeeld een politiek debat. 

3. Feedback (twee weken na sessie 2)

Je voelt je waarschijnlijk nu al beter! Je hebt je kennis nog verder verbreed, en begrijpt en ervaart meer, waarom bepaalde keuzes beter zijn dan andere. Je motivatie stijgt en je mag aan de slag met de volgende set bij jou passende adviezen.

Natuurlijk aangevuld met nieuwe, handige en makkelijke recepten die passen bij de adviezen en die beantwoorden aan jouw behoefte. Wanneer van toepassing, inclusief tips voor boeken en websites die voor jou van belang kunnen zijn.

4 en 5. Voortgangsessies (met steeds langere tussenpozen)

De patronen achter de keuzes die je maakt tijdens de lastigere situaties hebben we ontdekt en doorbroken. Je kennis krijgt steeds meer verdieping. 

Je merkt, dat je zelf steeds creatiever wordt met het bedenken van gezonde gerechten en dat je steeds meer voorbereid bent op de waan van de dag. Jouw handigheid in mealpreppen is toegenomen. Ook ervaar je telkens meer mentale rust en energie om (meer) in beweging te komen. Je hebt ook al een aantal hacks waarmee je jezelf uit de stress kan halen. 

6. De afsluitende sessieĀ 

De puntjes op de i zijn gezet en jij kan zelfverzekerd verder. Je kent de life hacks, weet hoe je in de supermarkt naar de juiste dingen grijpt. Gedreven vanuit intrinsieke motivatie ga jij vanaf nu voor 80% keuzes maken die bij jouw lichaam passen en jouw gezondheid ondersteunen. Je hebt ook een mooie twee weken mealplan van NutrEATious in the pocket! 

Ik bied de hulp die jij nodig hebt, met handvatten en ondersteuning, vanuit up-to-date kennis en eigen ervaring.

Ik begrijp de politieke wispelturigheid en de impact daarvan op jouw leven.


HET VOORDEEL VAN NÚ INSTAPPEN 

BONUS en korting tot en met 15 juni! 

Het vakantiegeld zit er aan te komen, en je bent misschien aan het bedenken waar het voor in te zetten. Wellicht dit jaar een deel ervan écht in jezelf investeren? In iets waar je de rest van je leven baat bij zal hebben. Dat is niet alleen wat ik jou garandeer, ook mijn klanten ervaren het zo. Stap uiterlijk 15 juni in en leer in zes sessies de waarheid over gezond eten en hoe deze kennis, samen met lifestyle hacks, toe te passen in jouw hectische leven.


Iedereen ontvangt bij de inschrijving alvast als BONUS de uit 7 pagina's bestaande handige E-BOOK ONBIJT TIPS, zodat je ook tijdens een drukke werkweek goed, voedend en gezond kan ontbijten. Met eenvoudige recepten, dat beloof ik.


DE EERSTE 10
, die nú echt voelen dat de tijd rijp is, en het waard vinden in zichzelf te investeren, beloon ik met 25 EURO KORTING.

LET OP! Deze actie loopt tot en met 15 juni. Dit aanbod is alleen via de post op LinkedIn te benaderen.  

E-Book Ontbijt Tips

7 pagina's aan tips, tricks en recepten!
JOUW BONUS bij aanmelding tot uiterlijk 15 juni.

* Vrijgesteld van BTW. Wat je ziet is dus het totale bedrag dat je in jezelf investeert. In termijnen betalen is mogelijk.


JA, ik ben klaar voor een duurzame verandering die mij zowel mentaal als lichamelijk voedt in plaats van leeghaalt. 


MELD JE HIER AAN en ontvang het gratis E-BOOK ONTBIJT TIPS

ACTIE: Tot en met 15 juni krijgen de eerste 10 aanmeldingen 25 euro korting! Ik ben geïnteresseerd en ik heb nog wat vragen.