Zijn online consulten ook mogelijk? 

Zeker! Ik spreek je net zo goed online.

Worden jouw diensten (gedeeltelijk) vergoed door mijn verzekeraar?

Nee, je kan wel in termijnen betalen. 

Ik hoop natuurlijk dat mijn persoonlijke verhaal bij jou resoneert, dat mijn persoonlijke aanpak jou aanspreekt en dat je daarom toch met mij in zee wilt gaan. Want niet alles dat wordt vergoed, is per definitie de beste optie voor jou. Vraag je jezelf dus af, resoneert dit bij mij? Heb ik een goed gevoel bij deze persoon, bij deze aanpak? Wat is mijn gezondheid mij waard? Zo heb ik ernaar leren kijken en ondertussen help ik mijzelf. Dat is wat ik ook met jou, met mijn klanten wil bereiken: kennis delen en bewustwording creëren zodat na het traject jij in staat bent op je eigen benen te staan, bewuste keuzes te maken en zonder mijn hulp gebalanceerd en gezond door het leven kan gaan.

Hoe geschiedt de betaling?

De betaling geschiedt meteen na aanmelding, uiterlijk binnen 7 dagen na de factuurdatum. De factuur hiervoor ontvang je z.s.m. na schriftelijke (e-mail)/mondelinge akkoord op een aanmelding. 

Kan ik in termijnen betalen?

Dat kan zeker.

Afspraak afzeggen of verzetten?

Mocht je een keer onverhoopt toch niet kunnen op het moment dat wij hadden afgesproken? Geen probleem! Laat mij dit tenminste 24 uur van tevoren weten (via telefoon: 06 383 989 47 of mail: info@nutreatious.nl, zodat wij kosteloos een nieuwe datum kunnen prikken. Anders moet ik helaas wel het uurtarief in rekening brengen (75,-). Bij ziekte of grieperigheid kan de sessie online doorgaan als je daar de energie voor hebt. Als ík de afspraak afzeg, dan vervallen je kosten voor deze afspraak.

Wij zijn als bedrijf geïnteresseerd in jouw diensten. Zijn er mogelijkheden en wat zijn die dan? 

Leuk!! Die zijn er zeker. Kijk even op deze pagina en neem contact met mij op. Dan kunnen wij samen bespreken waar jullie naar op zoek zijn en hoe het beste die behoefte ingevuld kan worden. 

Hoe gaat NutrEATious om met mijn privacy?

Zie hiervoor de privacyverklaring.

Waar kan ik de algemene voorwaarden doorlezen?

Dat kan hier.

Ik heb een andere vraag

Stuur mij gerust een bericht via de contactpagina, en misschien wordt het zelfs opgenomen als een FAQ! Waarvoor alvast dank :-)