• Voedings- en leefstijladvies voor jong en oud
  • +31 6 383 989 47
  • info@nutreatious.nl

Daar gaat het om bij NutrEATious! Samen de kansen van bewust-gezond eten pakken en de klachten van ongezonde patronen doorbreken. 

WIE BEN IK?

Welkom bij NutrEATious! Mijn naam is Zsuzsi Farago, gediplomeerd als natuurvoedingsadviseur. Binnenkort ook kindervoedingscoach en toegepaste stressologe. Bij mijn adviezen ga ik niet alleen in op voeding om jou te helpen met jouw hulpvraag, maar neem ik ook leefstijladviezen mee. Benieuwd wie ik ben en wat ik in huis heb om jou verder te helpen? Lees hier verder! 

WAT DOE IK?

Ik begeleid jou, voorzie je van kennis en advies, óók voor in de keuken. Doordat je steeds meer volwaardige voeding en waar nodig eventuele leefstijladviezen integreert in jouw dagelijks leven, bereik je het doel; jouw eventuele klachten aanpakken en sterker in jouw lichaam en leven te staan. Dat is NutrEATious!

 

 

WAAROM NATUURVOEDINGSADVIES EN WAT IS HET?

Natuurvoedingsadvies is in feite voedingsadvies, maar dan toch net een tikkeltje anders. Enerzijds, omdat daarbij niet alleen gekeken wordt naar hoe een persoon in zijn algemeenheid gezonder zou kunnen eten, maar er wordt, kijkend naar de hulpvraag/eventuele klachten, een voedings- én levensstijladvies gegeven dat óók rekening houdt met de wereld om je heen. Om precies te zijn, er wordt voeding geadviseerd waar zowel jij, als de planten, dieren, mensheid (inclusief de boeren) en aarde beter bij gedijen. De keuze van voeding draagt dus bij aan een eerlijkere wereld, én het is tegelijkertijd afgestemd op wat bij jou past en wat voor jou haalbaar is. Anderzijds, draait het bij natuurvoedingsadvies uitdrukkelijk niet om het tellen van calorieën, maar om de kwaliteit van de voeding. Daarom grijpt Natuurvoeding terug naar de voeding zoals die eigenlijk bedoeld is; puur, vers, biologisch/bio-dynamisch, gevarieerd en eerlijk voor mens, plant, dier en aarde. Dit zijn tevens de vijf hoofdcriteria. Geïnteresseerd in meer diepgang? 

IS NATUURVOEDINGSADVIES IETS VOOR MIJ?

Om te bepalen wat ik voor jou kan betekenen, heb ik een simpele test ontwikkeld. Neem de test en ontdek waar jij staat.


ALLE OPTIES OP EEN RIJ

Met mijn diensten en producten probeer ik zoveel mogelijk mensen de kans te bieden om met natuurvoedingsadvies en aanvullende levensstijladviezen aan de slag te gaan. Zo hoop ik dat iedereen wat vindt dat bij hem/haar past, of je nu wat meer kwijt kan of toch gebonden bent aan een kleine portemonnee. Je doet jezelf en je lichaam dit sowieso cadeau.

En dat verdien jij! 

DE PAKKETTEN

LOSSE DIENSTEN

MEALPLANS

Te veel opties om uit te kiezen en je weet niet goed welke het beste bij jou zou passen? Neem contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek. Dan bespreken wij jouw hulpvraag, beantwoord ik al jouw vragen met betrekking tot alle diensten en producten. Hierna zal je een weloverwogen keuzen kunnen maken. 

Heb jij ook het beste voor met je medewerkers en wil je hen inspireren een stap te zetten naar een meer duurzaam voedingspatroon en leefstijl? Neem contact met mij op voor de mogelijkheden. Je zal zien dat je collega's zich beter in hun vel gaan voelen, meer met elkaar gaan bonden en dat daardoor het werkplezier toeneemt, en ziekteverzuim afneemt.

Zo pluk ook jij, de werkgever, er de vruchten van!


GRATIS KENNISDELING

Hier vind je mijn blogs en overpeinzingen waar ik je gratis en voor niets voorzie van kennis en tips omtrent voeding, gezondheid en de invloed van voeding en leefstijl op de werking van je lichaam. Soms in de vorm van een infographic of een filmpje, soms met gastblogs. Ontvang alvast jouw eerste gratis infographic over voeding en stress in je mailbox! Zo kan je zelf ook aan de slag!

Door je emailadres achter te laten ontvang je naast de infographic ook in de toekomst mails bij nieuw geplaatste blogs en attendeer ik je op speciale acties en kortingscodes. Deze acties en kortingscodes zullen enkel per email kenbaar worden gemaakt. Overigens, ik zal je niet doodgooien met wekelijkse nieuwsbrieven. Je kan ongeveer één mail per maand/6 weken verwachten.

WAT ZEGGEN ANDEREN?

EVA

CAROLA

SUZAN

DOMINIQUE

JOLIEN

PHYLLIS

PARTNERS

LOGO VAN YOHS

LOGO VAN ZEN KING MASSAGE

LOGO VAN TAQTIEL

LOGO VAN BURN OUT POLI VOORBURG

LOGO'S VAN OPLEIDINGSINSTITUTEN

OVER MIJ

NEEM CONTACT MET MIJ OP

PAGINAWIJZER

bla die bla

KKKK; KKKKKKKK 

 

. Lees meer

 

 

NutrEATious

Papyruspad 225 of Adres van YOHS

Tel: 06

Email: info@nutreatious.nl

www.nutreatious.nl