Ben je er klaar mee om constant vermoeid te zijn en wil je weer meer energie?


Wil je ontdekken wat voeding en leefstijl voor jou kan betekenen bij een chronische ziekte of een auto-immuunaandoening


Ben je op zoek naar een duurzame verandering in jouw voedingspatroon en een gezondere leefstijl voor jezelf, en/of voor je kind(eren)?


Lees dan snel door en ontdek hier wat ik voor jou kan betekenen.

Ervaar de kracht van voeding & leefstijl en ontdek wat een verschil het kan maken in hoe jij dagelijks door het leven gaat.

Juist bij een auto-immuun-aandoening en een chronische ziekte!

Lees hier over mijn reis naar heling.

JIJ WILT TOCH OOK WEER DE DINGEN KUNNEN DOEN WAAR JE VAN HOUDT? 


Ik spreek uit eigen ervaring:
De sleutel tot een beter leven heb je zelf in de hand!DOE DE TEST!

Doorloop de stappen en ontdek of je bij mij aan het juiste adres bent.

Klik op het plaatje om te vergroten.

Stel niet langer uit!
Kom NU in actie en ervaar hoe je je óók kan voelen.
Ik help je graag!


Als NATUURVOEDINGSADVISEUR &
KINDERVOEDINGSCOACH
 
sta ik 
voor jou en je familie klaar.

Ga je aan de slag met mij, en durf je volledig de verantwoordelijkheid te nemen voor jouw eigen gezondheid, dan zal je zien dat een meer gebalanceerd, energiek en weerbaar leven mogelijk is. Wij zetten samen in op voeding en leefstijl passend bij jouw lichaam en jouw situatie. Met als kers op de (gezonde) taart; eventuele lichamelijke klachten zullen verminderen/verdwijnen. Mood swings, menstruatiepijnen, vermoeidheid, zeurende honger, huid/darmklachten, diabetes type II, overgewicht, auto-immuunziekten en vele andere chronische westerse welvaartsziekten (helaas ook steeds meer bij jonge kinderen waarneembaar) hebben VOOR 93% OORSPRONG IN VOEDING EN LEEFSTIJL. De oplossing ligt dus bij jou! Dat is fantastisch nieuws, want daar kunnen wij samen aan werken. Met kleine, realistische stappen en met mij als ervaringsdeskundige, coach en steunpilaar zal je blijvende resultaten behalen. If I can do it, you can do it! Voor meer informatie, klik hier voor (Natuur)voedingsadvies voor volwassenen en hier voor Kindervoedingscoaching. 


Stress? Op weg naar een burn-out?

Als STRESSOLOGE heb ik de kennis om jouw lichaam en mind te voeden en zo de stress te verminderen. 

Misschien zit je zelfs al noodgedwongen thuis met een burn-out. Naast rust en beweging, is de inzet op de juiste, stressverminderende voedingsstoffen essentieel om je beter te voelen en om je te ondersteunen in je herstel.
Zoals Jurgen Spelbos, de oprichter van de stressologie methode het zo mooi zegt "Alles draait om hormonen bij stress, burn-out en/of depressie, het is daarom  veel meer biologie dan psychologie!"

En op de aanmaak van die hormonen, ook wel bekend als neurotransmitters of gelukshormonen, kan invloed worden uitgeoefend. Ben je benieuwd naar deze aanpak? Klik dan hier voor meer informatie.

Je kan bij NutrEATious ook kiezen voor het combipakket NutriPsych: hét nieuwe pakket voor mentale & lichamelijke aanpak naar een gezondere leefstijl. Twijfel je of dit bij jou past? Neem contact op met mij of met Lifeinmymind voor een gratis kennismakingsgesprek. 


WAAR GAAT HET OM BIJ NutrEATious?


Samen de kansen van bewust-gezond eten pakken;

Ongezonde patronen doorbreken;

Ook als het gaat om leefstijl.

IK BEGELEID EN ONDERSTEUN JOU:


Met wat jij nodig hebt en wat onze planeet kan bieden;

Met een voedingspatroon dat gezond, bewust en (h)eerlijk is;

Met speciale aandacht voor leefstijl & inzet op stressvermindering.


Verlang je naar een leven (met je gezin) in balans? Voeding en leefstijl spelen een grote rol en JIJ kan aan de knoppen draaien.

Ik help je er graag bij! 


WIE BEN IK?

Mijn naam is Zsuzsi Farago, geaccrediteerd  Natuurvoedingsadviseur, Better Health orthomoleculair Kindervoedingscoach en Stressologe. Bij mijn adviezen ga ik niet alleen in op voeding om jou/jouw kind te helpen met de hulpvraag, maar neem ik ook leefstijladviezen mee. Benieuwd wie ik ben en wat ik in huis heb om jou verder te helpen? 

WAT DOE IK?

Ik begeleid jou, voorzie je van kennis en advies, óók voor in de keuken. Door steeds meer volwaardige voeding en waar nodig leefstijladviezen te integreren  in het dagelijks leven, wordt het doel bereikt: het aanpakken van eventuele klachten, sterker in het leven staan met een sterker lichaam. Dat is NutrEATious!

WAAROM NATUURVOEDINGSADVIES EN WAT IS HET?

Natuurvoedingsadvies is in feite voedingsadvies, maar dan toch net een tikkeltje anders. Om precies te zijn, er worden voedings- én leefstijltips geadviseerd waar zowel jij, als de planten, dieren, mensheid (inclusief de boeren) en aarde beter bij gedijen. De keuze van voeding draagt dus bij aan een eerlijkere wereld, én het is tegelijkertijd afgestemd op wat bij jou past en wat voor jou haalbaar is. Anderzijds, draait het bij natuurvoedingsadvies uitdrukkelijk niet om het tellen van calorieën, maar om de kwaliteit van de voeding. Daarom grijpt Natuurvoeding terug naar de voeding zoals die eigenlijk bedoeld is: puur, vers, biologisch/bio-dynamisch, gevarieerd en eerlijk voor mens, plant, dier en aarde. Dit zijn tevens de vijf hoofdcriteria. Geïnteresseerd in meer diepgang? 


MEER DAN VOEDING

Ik ga je helpen ontdekken wat gezond en heerlijk eten voor jou (en/of je kinderen) kan betekenen, ook in tijden van stress of midden in een burn-out. Maar om te bouwen aan de gehele vitaliteit die maakt dat je gezond, fit en gelukkig bent, gaan we ook kijken naar bredere aspecten van vitaliteit. Want ook dat heb ik ontdekt: dat goede voeding één van de (belangrijke) bouwstenen voor onze vitaliteit is.

 

Heb jij al gemerkt hoe verwoestend bijvoorbeeld stress op jouw lichaam werkt? Hoe een zittend bestaan jouw kracht uit je zuigt? Daarom zal ik jou ook op die gebieden adviseren en coachen.

 

Denk aan; tips voor voldoende beweging, integreren van regelmatige herstelmomenten, positief denken, ondersteunende relaties en zingeving/zinvol leven. Ik zal je niets uit handen nemen, de verantwoordelijkheid voor jouw leven ligt immers bij jou. Maar ik zal je helpen met alle kennis en ervaring die ik heb om jouw eigen doelen te bereiken!


MIJN DIENSTEN

Met mijn diensten en producten probeer ik zoveel mogelijk mensen de kans te bieden om met (natuur)voedingsadvies en aanvullende levensstijladviezen aan de slag te gaan. Zo hoop ik dat iedereen wat vindt dat bij hem/haar past, of je al dan niet gebonden bent aan een kleine portemonnee. Je doet jezelf, je kind, je hele gezin dit sowieso cadeau. 


EN DAT VERDIEN JIJ!


Ik bied zowel pakketten als losse diensten aan, waaronder ook twee analyses: analyse voedingsdagboek en analyse gelukshormonentest. Alle pakketten zijn zowel van toepassing voor Natuurvoedingsadvies voor volwassenen als voor Kindervoedingscoaching en voor Toegepaste StressologieKlik voor meer info op de dienst waar je interesse ligt. Lees hier meer uitgebreid over de verschillende opties. 

Te veel opties om uit te kiezen en je weet niet goed welke het beste bij jou zou passen? Neem contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek. Dan bespreken wij jouw hulpvraag, beantwoord ik al jouw vragen met betrekking tot alle pakketten en losse diensten. Hierna zal je een weloverwogen keuze kunnen maken. 


ZAKELIJKE INTERESSE?

Heb jij ook het beste voor met je medewerkers en wil je hen inspireren een stap te zetten naar een meer duurzaam voedingspatroon en leefstijl? Neem contact met mij op voor de mogelijkheden. Je zal zien dat je collega's zich beter in hun vel gaan voelen en zich meer met elkaar gaan verbinden. Daardoor neemt het werkplezier toe en het ziekteverzuim af.

ZO PLUK OOK JIJ, DE WERKGEVER ER DE VRUCHTEN VAN!


GRATIS KENNISDELING

Door je emailadres achter te laten ontvang je alvast gratis jouw eerste informatiekaart over Voeding & Stress in je mailbox. Zo kan je zelf ook aan de slag! Daarnaast ontvang je in de toekomst mails bij nieuw geplaatste blogs en attendeer ik je op speciale acties en kortingscodes. Deze acties en kortingscodes zullen enkel per email kenbaar worden gemaakt. Je ontvangt ongeveer 6 nieuwsbrieven per jaar. Je gegevens worden volgens de AVG richtlijnen bewaard. Zie de volledige privacyverklaring hier


WAT ZEGGEN ANDEREN?