• Voedings- en leefstijladvies bij artritis psoriatica
  • +31 6 383 989 47
  • info@nutreatious.nl

Een gratis coachingsgesprek van 30 minuten, waarbij ik jou help om de regie over jouw gezondheid in eigen handen te nemen. Ik geef van deze sessies t.w.v. €77,- enkel twee per maand gratis weg. Dit maakt wel, dat de beschikbare plekken snel vol raken. Voor meer info kijk je hier.

Mijn grootste uitdaging ten tijde van de actieve gewrichts- en oogontstekingen was eigenlijk de pijn. De pijn, waar- door ik niet meer kon sporten. De pijn, waardoor ik vaak niet meer mijn vrolijke zelf was. De pijn, die mijn sociale leven beperkte. Herken jij dit? Dan is deze Mini E-mailtraining voor jou! Lees hier verder.


GRATIS KENNISDELING

Door je emailadres achter te laten ontvang je alvast gratis jouw eerste informatiekaart over Voeding & Stress in je mailbox. Zo kan je zelf ook al aan de slag! Stress heeft namelijk super veel invloed op het ontstaan van ziekten, en zo is het één van de grootste triggers voor het manifesteren van auto-immuunaandoeningen. Daarnaast ontvang je in de toekomst inspiratiemails met tips, bericht over nieuw geplaatste blogs en attendeer ik je op webinars en speciale acties. 

Je gegevens worden volgens de AVG richtlijnen bewaard. Zie de volledige privacyverklaring hier